lördag 5 maj 2012

Nu var det ett tag sedan en uppdatering kom på bloggen. Jag har inte legat på latsidan för det (inte bara spelar Skyrim för den delen heller). Tvärtom! Här är några saker som har hänt i mitt lilla liv.

Vårstädning
En stor vårstädning ägde rum då hyresvärden placerade en container utanför (inte enbart för min skull). Jag passade på att göra mig av med sängen, skrivbordsstolen och bokhyllan. En ny säng i form av en bäddsoffa har tillkommit men som skrivbordsstol håller jag än så länge till en gammal trästol som ger träsmak för mindre.

Avfrostning av frys skedde också - mitt i natten av alla tider. Det gick jättebra tills jag somnade. Då var det en storstädning som väntade mig då handduken i frysen inte orkade suga åt sig mera. Så det blev att torka rent golvet också. Storstädning som sagt!

Grillning
Årets första grillning har ägt rum. Jag invigde det hela med kycklingkorv med bröd och marshmallows. Det blev väldigt mycket och gott var det. Sällskapet var naturligtvis trevligt det också.

Fotboll
Om jag inte nämnt det tidigare, nämns det igen; Årets fotbollssäsong har startat! Dessvärre har jag endast kunnat vara med på en match och det gick inte så bra. Halt och lerigt som tusan, men roligt! Många matcher kommer det bli i år, hoppas jag på.


Övrigt
Den kreativa biten är på gång också. Speciellt nu när jag har städat upp på skrivbordet kan jag definitivt teckna utan att riskera välta omkull alla mina pennor.
En ny kanin till familjen har tillkommit! Det är årets hittills största händelse, med tanke på när en kanin senast syddes ihop.


Denna har ingen "skelettmask". Istället är det en sorts gasmask. En ryggsäck har den också fått för att lättare kunna hålla sig sittandes. Den är för övrigt handsydd (förutom vissa detaljer på "gasmasken" som ursprungligen kommer från en skjorta.
Inget namn har den fått ännu, jag har några funderingar dock.
Har du någon idé på namn kanske?

1 kommentar:

Christer Holm sa...

Du ligger väl alltid på lat sidan
ta och kolla in Tifa och Yunas blogg
http://reptilblogg.wordpress.com/