måndag 21 juli 2014

Solsken och zombietomtar


Föregående vecka fick solen för sig att skina och värma upp sommaren ordentligt. För en kort stund var det riktigt skönt tills det blev alldeles för ljust och varmt för ens eget bästa. Då är det bättre att gömma sig från solen, vara inomhus och vara kreativ!

Ommålad Zombie Gnome
Grr... Jag luktar...
En trädgårdstomte i form av en zombie köpte jag för ett tag sedan, men har sedan dess legat i sin låda. Jag var inte nöjd med det massproducerande måleriet (ögonbryn i hudfärg!). Då är det lika bra att helt enkelt måla om den.
Akrylfärg användes och tanken är inte att ha den utomhus. Den får stå på en hylla i vardagsrummet och sprida skräck!

Anledningen till att dräkten blev rosa är mer för att den ska passa bättre ihop med en ungefär lika stor porslinstomte (ej zombie) som jag målade för flera år sedan.

Årets Adventskalender
Väldigt tidigt att gå ut med detta, men jag har redan börjat skissa manuset för årets julkalender. Inte mycket att säga om det egentligen mer än att det kommer fortsätta utspela sig i staden Bitterljuv och förmodligen får vi följa någon ny karaktär. Funderar också på vilken form jag ska göra adventskalendern på (antingen här eller på prickblad.se).

Övrigt
Som vanligt uppdateras mitt Tumblr med ny bild varje dag och på tisdagar och torsdagar en ny seriestripp på prickblad.se. Missa inte!

Inga kommentarer: