söndag 7 september 2014

Tillbaka till skolbänken (och lite ångest)

En lång vecka har kommit till sitt slut. Så vad har hänt sedan senast?

Tumblr
Nästa vecka kommer en ny följetong börja. Den fortlöper hela veckan och en bit efter också. Sedan fortsätter bilderna som vanligt.
  EDIT 1: Det blir från och med tisdag då jag upptäckte att söndagens bild kan missuppfattas att den tillhör följetongen.
  EDIT 2: Efter två oerhört inspirerande och kreativa kvällar (och nätter), med inspiration från Sofia, skapades en helt annan historia som blev avsevärt mycket bättre än den första (och de har dessutom inget med varandra att göra). Så bort med den och in med den nya istället! Och precis som tidigare nämnt, den börjar på tisdag.

Studiestart
Skolstart i måndags och så även för mig. Distanskursen i Svenska språket grundkurs (30hp) via Linnéuniversitetet är det som gäller. Kursen är på halvfart och kombination med mitt arbete tror jag detta kommer gå riktigt bra. Jag kommer inte vara mindre kreativ p g a detta, men mycket tid kommer naturligtvis läggas på plugget.

Drakborgen
I fredags var en mörk afton. Sällskapsspelet Drakborgen plockades fram och skulle utforskas.. Det var den gamla fina utgåvan som användes och vi som spelade var jag, Daniel och David. Vi dog stenhårt. Allt från falluckor till drakeld. Livet är hårt i ett familjespel från Alga.

Nytt avsnitt av Ångestspel
Äntligen har ett nytt avsnitt av Ångestspel kommit upp! Avsnittet baseras på det oerhört svåra spelet Dr Jekyll & Mr Hyde till NES. Hur pass svårt kan det egentligen vara att ta en promenad? Se avsnittet och upplev faror som bin, katter, hundar, operasångerskor, män med bomber och ångest!

2 kommentarer:

Martin sa...

Drakborgen var ett tag sedan man spelade, mitt ex ligger nog här någon stans och samlar damm :)

Jimmy sa...

Det förmodligen slutade komma modiga äventyrare som ville dö :)