söndag 5 oktober 2014

Jubileum och nästan jubileum   Igår kändes det som en måndag och idag är det söndag. Vart tar dagarna egentligen vägen? Ah just det, det har blivit höst och då går dagarna undan. Allt för vinterns dramatiska entré.

Ångestspelpodden
   I fredags spelade Daniel och jag in material till Ångestspelpodden. Det var avsnitt 10 som spelades in. 10 avsnitt totalt! Det passade vi på att fira med kaffe/te och tårta medan vi spelade in. Avsnittet ligget inte uppe ännu, men kommer att komma så småningom.
   Senare spenderades resterande delen av kvällen med spel av ett kommande Ångestspel-avsnitt. Som variation spelade vi också ett bra spel, Gunstar Heroes till Megadrive. Riktigt bra pang-pang-spel. Avslutningsvis blev det också några matcher Super Street Fighter IV Arcade Edition. Riktigt trevligt men jag har blivit fullständigt värdelös på fightingspel. Kan hända att jag inte spelar det så mycket nuförtiden. I det stora var det en produktiv och trevligt firande av ÅS:podden.

Prickblad.se
   Snart blir det ett firande även på seriefronten - tisdag nästa vecka kommer seriestripp nummer 50 att dyka upp. Otroligt vad snabbt det har gått och hur pass många strippar det har hunnit bli. Blir förmodligen ingen tårta, men en kaka istället?

Inga kommentarer: