tisdag 13 oktober 2015

Skorptest Pågen Emma Kardemumma


Egentligen skulle jag prova på Pågen Emma skorpor med müsli. Den varianten verkade av okänd anledning vara omöjlig att få tag på. Istället väljer jag att skriva om en annan sort nämligen Emma skorpor med kardemumma.

Äta skorpor utan att doppa de i kaffe, te eller annan varm dryck är ganska dumt. Skorpan är hård och tandköttet får sig en snyting. Däremot i kombination med varm dryck ger det en hög mysfaktor. Smaken av kardemumma saknade jag. Det kan ha berott på teet jag drack till som hade jordgubbssmak. Annars vill jag, mer eller mindre, säga att skorporna smakade och upplevdes som andra skorpor som finns i handeln.

Om jag kommer köpa skorporna igen? Tja, antagligen. Priset är okej och skorporna varar länge (man ska inte äta upp en hel påse på en gång!).

Smuligt blev det också. Så blir det med alla skorpor. Det är en del av skorpornas charm.

2 kommentarer:

Star 78 sa...

Dricka Jorgubbs te , vilken hemsk människa du är :D

Jimmy sa...

Ja, fy på mig! :P