söndag 3 juli 2016

Test av Dammsugare UltraPower ZB5022 - Del 3, Användaren


Vi kommer till den sista delen vid testandet av dammsugaren Electrolux UltraPower. Denna gång är det användaren - jag - som ska vara i fokus och hur jag ser på dammsugaren.

Se episoden här.

Jag gillar att teckna serier och spela tvspel. Så mycket har väl de flesta kopplat om mig vi det här laget. Angående dammsugaren har den varit väldigt bra och lätt att använda. Då jag har tecknat och det har hamnat en massa sudd på golvet så är det bara till att plocka fram UltraPower och sedan göra rent. Efteråt ställa den på sin plats i stationen och låta den vänta tills nästa gång som det är dags.

Enda nackdelen, som jag upptäckte, var när en blomkruka blåste omkull. Med en vanlig dammsugare hade jag kunnat dammsuga upp den torra blomjorden och det hade möjligen gått med UltraPower också. Om det inte vore som så att det låg lerkakulor i just denna blomkruka och det går inte för sig för UltraPower. Därför ser jag dammsugaren mer som ett komplement till en annan som man har hemma som kan användas till "grövre" smuts och incidenter.
En borste fungerar förvisso också.

Detta var sista episoden av testande om Electrolux UltraPower. Men det blir säkert fler saker jag testar på i framtiden.

Inga kommentarer: